ANDUBALANCE
0.00 TL

HHP ANDUBALANCE

  • Ürün Kodu:o_45959
  • Stok Durumu:Yok
  • Birim:Adet
  • Orjinal Fiyatı:0.00 TL + KDV

HHP ANDUBALANCE

2,5 SAAT YÜRÜMEK Mİ? 15 DAKİKA YATMAK MI?

ANDULASYONA İHTİYACINIZ VAR MI?

Gün ağarmadan kalkamıyorsanız !

Nefes ve eklem egzersizleri yapamıyorsanız !

Düzenli beslenip kilogram başına 40 ml su içemiyorsanız !

Her gün en az 10 km yürüyüş yapamıyorsanız !

Stresten uzak duramıyorsanız !

Kaliteli bir uyku düzeniniz yok ise !

Evinize döndüğünüzde çocuğunuza zaman ayıramıyorsanız !

Zaman zaman da olsa ağrılarınız oluyorsa !

EVET !  ANDULASYONA İHTİYACINIZ VAR.

Spor yapmaya zamanınızın olmadığını düşünüyorsanız bilin ki egzersize ve spora en çok ihtiyacınız olan dönemdesinizdir.

Stres yaşamın kaçınılmaz olgusudur. İnsanoğlu için de yeni bir şey değildir. Ölüm tehlikesi ve yaşamın varlığını tehdit eden her olay strese yol açmaktadır.

Hareketsizlik salgına dönüştü. Masa başı uzun süreli oturmak  başta omurgamız olmak üzere genel sağlığımıza çok ciddi zararlar vermektedir.

Koşmak için yaratılmış olan insanoğlu oturarak sonunu hazırlıyor!

Bedenimiz artık yeteri kadar hareketli olmamanın bedelini ödüyor. Egzersizden kaçınma ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. Çok değil sadece 100 yıl önce insanlar günde 10 km. yürüyorlardı. Bugün söz konusu mesafe ortalama 350 metreye düştü.

Birçok insan zaman sorununu bahane ederek sportif aktivitelere zaman ayıramadığından söz etmektedir. Oysaki spor, sağlıklı beslenme ile birlikte yaşam için zorunlu olan aktivitelerimizdendir.

Ancak 45 yaşını geçmiş kişilerin spor yaparken daha fazla dikkatli olmaları ve organlarımızı yormayacak spor yapmaları gerekir. En sağlıklı olanı düzenli ve tempolu yürüyüş yapmak. Koşmak, kondisyon çalışması yapmak gibi ağır sporlar özellikle diyet programında olanlarda kötü sonuçlara sebep olabildiğine dair çok örnekler yaşadık son yıllarda. 

Hareketsizlik ve stres 45 bin farklı tıbbi hastalığa zemin hazırlıyor. Stres, gündelik yaşamda karşılaşılan olaylar sonucu hissedilen sıkıntı ya da zorlanma durumudur. Bir başka önemli konu ise kilo problemleridir. Obezite günümüzde en önemli sağlık sorunları arasında yer almaktadır. Obezite genel olarak bedenin yağ kütlesinin yağsız kütleye oranının aşırı artması sonucu boy uzunluğuna göre vücut ağırlığının arzu edilen düzeyin üstüne çıkmasıdır.

Kilo verememe stresi veya sürekli değişen kilolar kişinin ruh halini ciddi oranda etkilemektedir. Kilo verilebilmesinin ilk dayanağı sağlıklı beslenme ve "kaliteli uyku”dur. Kalitesiz uyku gündüz kazandığımız her şeyi kaybetmemize yol açabilir. Ayrıca uyku sorunu tokluk hormonu leptinin salınımını engellemekte ve ciddi kilo alımları söz konusu olmaktadır. Uykusuzluğun hem birçok sebebi hem de sonuçları bulunmaktadır.

Günümüzde birçok insanın kullandığı bir cümle var; "Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum”, yani dinlenememiş olmak ve yorgun olma halinin özeti ve genel adı: Yorgunluk.

Fizyolojik yorgunluk, sağlık durumu normal olan bir kişide stres, diyet değişikliği, yetersiz istirahat ya da uyku bozukluğu veya aşırı aktivite durumlarında ortaya çıkmaktadır.

ÇARE: HER EVİN İHTİYACI OLAN ANDULASYON TERAPİ CİHAZI

Andulasyon özetle, sağlıklı yaşam anlamına gelmektedir, yeni bir biyofiziksel terapi yöntemidir. Temel prensip vücuttaki tüm sıvıların salınım yapmasıdır. Belirli dalga boylarındaki Andulasyon frekansları bedendeki sıvıları harekete geçirir ve salınım yapmasını sağlar. Vibrasyonun medikal kullanımıyla ve osilasyonun etki mekanizmasıyla ilgili araştırmalar, andulasyonunun iyileştirici etkisinin zeminini oluşturmaktadır.

Bedenimizin %70’i sıvılardan oluşmaktadır. Günlük yaşantımızda hareketlerimizin azalması, sağlıksız beslenme, stres, uyku sorunları ve makro ve mikro düzeyde kirlenmenin artması nedeniyle bedenimizdeki sıvıların durgunlaşmasına adeta bir bataklık gibi kirlenmesine sebep olmaktadır. Bu durumda hücreler kendilerini yenileyemez. Andulasyon Terapi Sistemi bedendeki sıvıları harekete geçirerek venöz dolaşımı artırıp kirli kanın geri dönüşünü, metabolik atıkların uzaklaştırılmasını kolaylaştırır.

Modern hayatın temposu giderek arttıkça, iş ve özel yaşantılarımız her geçen gün bizden daha çok beklenti içine girmektedir. Rahatlama ve tekrardan enerji toplamaya her zamankinden daha az zaman ayırabilmekteyiz. İşte bu yüzden bilinçli bir şekilde beden ve ruh sağlığımızı korumak ve geliştirmek için harekete geçmeli, kendimize zaman ayırmalıyız. İşte bu amaçla, Andulasyon Bütünsel Terapi Cihazı önde gelen üniversiteler ve bilim adamları ve doktorlarla yapılan yoğun ortak çalışmaların sonucu geliştirilmiştir.

Almanya’da yapılan çalışmada her gün düzenli olarak Andulasyon Terapi yapanlar ile her gün 2,5 saat yürüyenler arasında iyi kolestrol düzeyleri karşılaştırılmış ve 15 dakika Andulasyon Terapi’nin 2,5 saat yürüyüşe denk olduğu ispatlanmıştır.

NASIL ÇALIŞIYOR

Andulasyon Bütünsel Terapi Cihazı yüksek kaliteli bir cihazdır. Bilimsel olarak sağlığınız üzerindeki pozitif etkileri, beden ve ruh sağlığınızı geliştirmeye ve korumaya yönelik sağladığı faydalar ispatlanmıştır.

Osilatif frekansları, hedeflenmiş derin ısı oluşturan kızıl ötesi ışın petleri ile birleştiren cihaz, ağrılarınızı geçirip, kas gerilmelerini ve krampları giderir ve semptomların pozitif yönde gelişmesini sağlar.

Sistem biyolojik rezonanslar oluşturan osilatif salınımlarla terapiyi gerçekleştirme üzerine kurguludur. Bu osilatif rezonanslar kişinin ihtiyacına göre istenilen bölge ve yoğunlukta ayarlanabilmektedir. Bu proses tamamen taşınabilir Andulasyon Bütünsel Terapi cihazına özgüdür. Osilatif dalgalar en derin kas dokularına kadar etkili olur, damarları genişletir, tüm organizmadaki sirkülasyonu hızlandırır. Doğal sonuç daha iyi çalışan bir metabolizmadır. Tüm hücrelere daha çok oksijen, hücre için gerekli besinlerin ve nöröpatik mesajların taşınması sonucu; kas gruplarındaki yük azalmakta ağrı hisleri yok olmakta veya çok azalmakta ve doğal fiziksel aktiviteler desteklenmektedir. Vücudun kendi kendini iyileştirme kabiliyeti uyarılmaktadır ve böylece fiziksel ve ruhsal rahatlama sağlanmaktadır.

Düzenli kullanımda önleyici olarak  Andulasyon Bütünsel Terapi cihazı aşağıdaki tipik rahatsızlıkları ve ona bağlı problemleri önleyebilir;  Sırt ve Bel Ağrıları, kas Ağrıları,  omurgadaki disk kaymaları, metabolik bozukluklar, lenfatik drenaj sistemi bozuklukları, uyku bozuklukları, kilo ve yağlanma sorunları.

KULLANIM

HHP Andülasyon Terapi cihazı evlerde bireysel kullanım için idealdir. Taşıması ve muhafazası oldukça rahattır. Mükemmel taşınabilir bir terapi cihazıdır.

Tüm ailenin kullanımına uygundur. Çocuklarda düzenli olarak bu terapi cihazının üzerinde rahatlayabilirler. Kullandıkça rahatlama ve huzur elde ederek bilinçli bir sağlık koruma programına dahil olurlar.

 

Günde sadece 15 dakikalık bir kullanımla; omurga esnekliği, gerginliğin azaltılması, dolaşım sisteminin uyarılmasını ve gündelik hayatın stresinin başarılı bir şekilde atılmasına kafi gelir.

Andulasyon Terapi cihazı metabolik canlılığı sağlayarak, tüm yaş dilimlerinde sağlıklı yaşam sürmenizi mümkün kılar.

Terapi cihazının yapılan tıbbi araştırmalar sonucunda tespit edilmiş hiçbir yan etkisi yoktur.

KALİTE

Andulasyon Terapi cihazı yüksek kalite standartlarında ve akademik araştırmalar sonucu, Alman Federal Tıbbi Cihazlar mevzuatına tamamen uygun olarak üretilmiştir. Alanında bilimsel geçerliliği akademik olarak ispatlanmış Alman kalitesi ve güvencesi ile üretilen tek cihazdır.

ANDULASYON İLE DAHA SAĞLIKLI BİR YAŞAM…

Kilo verip aynı kiloları geri almaktan yorulmadınız mı? Andulasyon® ile "yoyo” etkisine son verin! Hayatınıza yeni bir sayfa açın.

Taksit seçeneğini kullanabilmeniz için sepet toplamının 200 TL ve üzerinde olması gerekmektedir.

axess logo
  • 0.00 x 1 = 0.00 TL
  • 0.00 x 2 = 0.00 TL
  • 0.00 x 3 = 0.00 TL
  • 0.00 x 6 = 0.00 TL
  • 0.00 x 9 = 0.00 TL
bonus logo
  • 0.00 x 1 = 0.00 TL
  • 0.00 x 2 = 0.00 TL
  • 0.00 x 3 = 0.00 TL
  • 0.00 x 6 = 0.00 TL
  • 0.00 x 9 = 0.00 TL
maximum logo
  • 0.00 x 1 = 0.00 TL
  • 0.00 x 2 = 0.00 TL
  • 0.00 x 3 = 0.00 TL
  • 0.00 x 6 = 0.00 TL
  • 0.00 x 9 = 0.00 TL
cardfinans logo
  • 0.00 x 1 = 0.00 TL
  • 0.00 x 2 = 0.00 TL
  • 0.00 x 3 = 0.00 TL
  • 0.00 x 6 = 0.00 TL
  • 0.00 x 9 = 0.00 TL
wordcard logo
  • 0.00 x 1 = 0.00 TL
  • 0.00 x 2 = 0.00 TL
  • 0.00 x 3 = 0.00 TL
  • 0.00 x 6 = 0.00 TL
  • 0.00 x 9 = 0.00 TL
paraf logo
  • 0.00 x 1 = 0.00 TL
  • 0.00 x 2 = 0.00 TL
  • 0.00 x 3 = 0.00 TL
  • 0.00 x 6 = 0.00 TL
  • 0.00 x 9 = 0.00 TL